Rekrytering

Valegro ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med din rekrytering. Vi har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering av ekonomi, försäljning och management. Vi arbetar proaktivt för att hela tiden kunna erbjuda tillgängliga, kompetenta och erfarna kandidater.

Vi värnar om våra kandidater och behandlar cv:n med största respekt och sekretess, likaväl som vi anser att vi representerar våra kunders varumärken när vi får förtroendet att rekrytera. Valegro får in många s.k. öppna ansökningar av kandidater. Dessa kandidater visar sitt intresse för nya spännande utmaningar och för dessa har vi också möjlighet att presentera ditt bolag och den lediga tjänsten hos dig. Nästan 50% av våra tillsättningar sker på så sätt.

I rekryteringsprocessen är vi noggranna med hur vi använder våra processer och verktyg. Med kombinationen av en väl beprövad rekryteringsprocess och de absolut modernaste verktygen som marknaden har att erbjuda.

 

Tester

Reflector Big 5 Personality
För att mäta en kandidats personlighet använder vi oss av det arbetspsykologiska testet Reflector Big 5 personality. Genom att använda detta personlighetsformulär i urvals- och utveklingsprocesser kan vi undvika felrekryteringar och ineffektivitet.

Connector Ability
Genom testet Connector Ability kan vi mäta kognitiv färdighet som ett komplement till personlighetsformulär och intervju. Här kan vi se kandidatens begåvning som är den bästa predikatorn gällande framgång i arbetet. Testet mäter alltså generell intelligens (g-faktor).

Erika & Robert Klatzkow


Email:
erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070-412 19 50

Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS