Interim Management

Hitta rätt interimskonsulter med rätt kompetens
Kontakta oss Sök jobb

Interimslösningar

Under kortare perioder kan nyckelpersoner i ett företag försvinna, eller snabbt behov av en person i en nyckelroll. Genom Interim Management får ni tillgång till spetskompetens på management- eller specialistnivå. Med ett brett upparbetat nätverk och återkommande kunder, kan vi säkerställa leveranser av högsta kvalitet. Vi känner våra associerade konsulter väl och är medvetna om var deras spetskompetenser skapar störst nytta för ert företag.

Behovet av att hyra in en konsult kan komma plötsligt såväl som att det kan vara väl genomtänkt och planerat. Med vår långa erfarenhet kan vi agera snabbt men också i en rådgivande roll för ert företag. Möjligtvis behöver ni hyra en konsult för att ”brygga” över en rekrytering eller är det så att en konsult behövs för att bidra med en specifik kompetens. Konsulter kan också behövas för tillfälliga projekt eller längre tjänst/föräldraledigheter. Vi hjälper er på alla sätt och tillgodoser dina behov efter era önskemål.

Erfarna interimskonsulter

Vid tillfällen där interimskonsulter blir inkluderade i verksamheten är vanligtvis under förändringsprocesser eller andra känsliga tidpunkter. Det är därför extremt viktigt att få in rätt personlighet och spetskompetens i bolaget vid dessa tidpunkter. Vi jobbar därför på Valegro extremt hårt med att tillsammans få fram en tydlig kravprofil. Inte bara när det kommer till kompetens och personlighet, utan även för att hitta en person som förstår er vision och kan genomföra detta i sin roll i en vardag hos er.

Exempel på roller vi tillsatt

  • VD/CEO, COO, Affärsområdeschef, 
  • CFO/Ekonomichef, Redovisningschef, Koncernredovisningschef
  • Försäljningsdirektör, Försäljningschef, Partner account manager
  • Marknadsdirektör, Marknadschef, Kommunikationschef
  • HR-Direktör, HR Chef, Lönechef, Head of Talent
  • Produktchef, Exportchef, Förvaltningschef, Enhetschef
Robert Klatzkow – Rekryterare
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

 

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

KONTAKTA OSS