Interim Management & interimlösningar

Hitta rätt interimskonsulter med rätt kompetens
Kontakta oss Sök jobb

Interimslösningar

 

Välkommen till Valegro Rekrytering & Interim, där vi med över 20 års samlad erfarenhet i branschen erbjuder skräddarsydda rekryterings- och interimslösningar inom ekonomi, finans, försäljning, och management. Genom vårt engagemang och vår passion för branschen har vi, Robert och Erika Klatzkow, grundat Valegro med målet att revolutionera hur företag och talanger möts.

Hos oss på Valegro är varje uppdrag unikt och varje relation viktig. Vi förstår att framgångsrik rekrytering inte bara handlar om att fylla en position, utan om att skapa bestående värden genom att noga matcha rätt person med rätt roll. Tack vare vårt omfattande nätverk och djupgående förståelse för olika branscher, kan vi snabbt och effektivt hitta den perfekta kandidaten eller interimslösningen för ditt behov.

Vi lever och andas våra kärnvärderingar; professionalism, engagemang, och förtroende. Dessa principer genomsyrar allt vi gör, från hur vi noggrant väljer ut våra processer och verktyg, till det respektfulla och sekretessbevarande sätt på vilket vi interagerar med våra kunder och kandidater. Det är därför ni kan känna er trygga när ni väljer oss som er partner. Vi förstår vikten av ert förtroende och arbetar hårt för att representera ert varumärke på bästa möjliga sätt under hela rekryteringsprocessen.

Med oss på Valegro får ni inte bara en tjänsteleverantör, ni får en partner som står vid er sida. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att hitta de rätta personerna som inte bara fyller en position, men som också bidrar till ert företags långsiktiga framgång och tillväxt. Låt oss tillsammans forma framtiden och skapa arbetsplatser där rätt människor på rätt plats inte bara är en ambition, utan en realitet.

Varmt välkomna till Valegro – där vi tillsammans bygger broar till framgång

Robert Klatzkow – Rekryterare
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

 

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

KONTAKTA OSS

 

  Vad är Interim Management?

  Interim management är en specialiserad tjänst som ger våra klienter tillgång till kvalificerade ledare och specialister på kort varsel för att täcka temporära behov. Det kan vara allt från att överbrygga ett vakuum under rekryteringsprocesser, hantera kritiska projekt, genomföra förändringsprocesser, till att tillföra ny kompetens och perspektiv till organisationen.

  Vi på Valegro ser stor styrka i denna flexibilitet. Genom att tillhandahålla interimslösningar, gör vi det möjligt för våra klienter att inte bara hantera omedelbara utmaningar utan också att strategiskt positionera sina företag för framtiden. Vårt omfattande nätverk av erfarna interimskonsulter innebär att vi snabbt kan matcha rätt person med rätt uppdrag, säkerställa att varje interimskonsult vi förmedlar inte bara har relevant kompetens utan också delar vår klients vision och kultur.

   

  Varför Interim Management?

  Våra klienters behov är mångfacetterade. Vissa behöver en interimlösning för att säkerställa kontinuitet under en förändringsprocess, medan andra söker specifik expertis för att navigera genom komplexa projekt eller utvecklingsfasen. Oavsett orsaken, erbjuder interim management en dynamisk och kostnadseffektiv lösning för att möta dessa utmaningar.

  Interim management är mer än bara en tillfällig anställning; det är en strategisk resurs. Interimskonsulter från Valegro kommer in med en skatt av erfarenheter, insikter och en klar beredskap att ta itu med utmaningar från dag ett. De är din tillfälliga bro till framgång, som säkerställer att ditt företag inte bara överlever utan blomstrar även under övergångsperioder.

   

  Valegros engagemang

  Vårt engagemang på Valegro slutar inte vid att hitta rätt interimskonsult för uppdraget. Vi följer upp och säkerställer att varje interimslösning vi förmedlar överträffar förväntningarna och levererar bestående värde till våra klienters organisationer. Genom att välja oss som er interim management partner väljer ni ett team som är hängivet till er framgång på både kort och lång sikt.

  På Valegro Rekrytering & Interim är vi stolta över att kunna erbjuda denna nivå av service och flexibilitet. Vi ser fram emot att hjälpa er att navigera framtidens utmaningar med rätt ledarskap och expertis vid er sida.

  Låt oss tillsammans utforska potentialen och möjligheterna som interim management kan erbjuda er organisation.

   

  Rekrytering Interim: Den flexibla lösningen

  Affärsmiljöer förändras snabbt och förmågan att vara flexibel och dynamisk är inte bara önskvärt, det är avgörande. På Valegro är vi experter på att leverera just detta – flexibla lösningar genom rekrytering av interimskonsulter och interim managers som hjälper ert företag att navigera genom förändringar och utmaningar med förtroende och effektivitet.

   

  Hur Valegro arbetar med rekrytering av interimskonsulter och interim managers

  Vår process börjar med att noggrant förstå våra klienters unika behov och situation. Genom personliga möten och djupgående diskussioner kartlägger vi de specifika krav och mål som ert företag har för interimpositionen. Detta inkluderar inte bara kompetens och erfarenhetsnivå, utan även passform med företagskultur och teamdynamik.

  Med denna insikt initierar vi sökprocessen i vårt omfattande nätverk av kvalificerade interimskonsulter. Varje kandidat genomgår en grundlig utvärderingsprocess där vi bedömer deras erfarenhet, kompetens och tidigare framgångar för att säkerställa att de kan leverera omedelbara resultat och hållbar värde till ert företag. Du kan läsa mer om våra verktyg vid rekrytering här.

  Vårt engagemang på Valegro sträcker sig långt bortom den initiala placeringen. Vi förstår vikten av inte bara att göra en matchning, utan att skapa en verklig förändring.

  På Valegro handlar det inte bara om att fylla en position; det handlar om att skapa bestående framgång och möjligheter som inspirerar både konsulten och ert team att sträva efter stjärnorna.

   

  Fördelarna med att välja Valegro för era interimslösningar

  Expertmatchning: Genom att använda vår djupa branschkunskap och ett brett nätverk av talanger, garanterar vi en matchning som inte bara uppfyller utan överträffar era förväntningar.

  Snabbhet och effektivitet: Vi förstår att tiden är av essens när det gäller interimbehov. Valegro agerar snabbt för att säkerställa att ni får den rätta kompetensen när ni behöver den.

  Flexibilitet: Våra interimslösningar erbjuder en oöverträffad flexibilitet, vilket gör det möjligt för ert företag att anpassa sig till marknadsförändringar och interna utmaningar utan att kompromissa med produktiviteten.

  Kvalitetssäkring: Vi lämnar ingenting åt slumpen. Varje interimskonsult vi förmedlar har genomgått en rigorös urvalsprocess och är redo att bidra från dag ett.

  Partner i framgång: På Valegro ser vi oss själva som mer än en tjänsteleverantör; vi är en partner i ert företags framgång. Vi engagerar oss för att förstå ert företags unika behov och målsättningar och arbetar hand i hand med er för att uppnå dem.

  Att välja Valegro för era interimslösningar innebär att ni väljer en partner som är lika engagerad i ert företags framgång som ni själva. Med vår expertis, nätverk och engagemang för kvalitet, är vi här för att stötta er genom varje steg av vägen. Låt oss tillsammans säkerställa att ert företag inte bara överlever utan blomstrar i en ständigt föränderlig affärsvärld.

   

  Rollen som interimskonsult hos Valegro

  Hos Valegro förstår vi att varje organisation står inför unika utmaningar och behov. Det är därför vi erbjuder ett brett spektrum av interimskonsulter som kan fylla en mängd olika ledande roller och specialiserade uppdrag. Våra interimskonsulter är inte bara redo att ta sig an dessa utmaningar; de är också utrustade med den erfarenhet och expertis som krävs för att driva era affärsmål framåt.

  De roller våra interimskonsulter vanligtvis tillsätter spänner över hela spektrumet av lednings- och specialistfunktioner inom organisationer. Från högsta ledningsnivå som VD/CEO och COO, till nyckelroller inom finans som CFO/Ekonomichef, Redovisningschef och Koncernredovisningschef. Inom försäljning och marknadsföring kan våra interimskonsulter axla uppdrag som Försäljningsdirektör, Försäljningschef, och Marknadsdirektör, för att nämna några.

  Vidare sträcker sig våra interimslösningar till kritiska roller inom HR som HR-Direktör och Head of Talent, samt centrala positioner inom produktledning och operativ verksamhet såsom Produktchef och Förvaltningschef. Oavsett om ert behov är strategiskt ledarskap, finansiell expertis, marknadsföringsstrategi, talanghantering, eller operativ excellens, har vi på Valegro interimskonsulten som kan göra skillnad.

  Genom att välja Valegro för ert interimbehov, säkerställer ni att ni inte bara får tillgång till en interimskonsult som kan fylla en roll. Ni får en strategisk partner som delar er vision, förstår ert företags unika kultur och dynamik, och som har förmågan att verkställa era mål med precision. Våra interimskonsulter är handplockade för sin förmåga att inte bara passa in i er organisation, utan för att också inspirera och leda den framåt mot nya höjder.

   

  Interimslösningar: När och varför?

  Många företag står inför en ständig ström av förändringar och utmaningar. Det är här interimslösningar från Valegro kan göra en avgörande skillnad. Men när är rätt tid att överväga en interimslösning, och vilka fördelar kan det erbjuda för ert företag? Låt oss utforska detta närmare.

   

  När behövs interimslösningar?

  ● Under Rekryteringsprocesser: När en nyckelposition blir vakant och sökandet efter en permanent efterträdare är pågående, kan en interimskonsult säkerställa att verksamheten fortsätter utan avbrott.

  ● Förändringsledning: Under omstruktureringar, sammanslagningar, eller förvärv kan interimskonsulter bidra med nödvändig expertis och ledarskap för att navigera företaget genom förändringsprocesser.

  ● Projektledning: Specifika projekt kan kräva särskild expertis eller extra ledningskapacitet som inte finns internt.

  ● Kompetensgap: Ibland uppstår oväntade kompetensgap som behöver täckas upp snabbt, utan att rekrytera på heltid.

  ● Krishantering: I tider av kris behöver företag ofta erfarna ledare som kan hantera och stabilisera situationen.

   

  Fördelar med interim management

  ● Flexibilitet: Interimslösningar erbjuder en omedelbar lösning till akuta behov, vilket ger företaget tid att hitta den rätta permanenta kandidaten utan att kompromissa med verksamhetens drift.

  ● Expertis: Interimskonsulter från Valegro kommer med djupgående kunskap och erfarenhet från olika branscher och roller, vilket ger ert företag tillgång till expertis som kanske inte finns internt.

  ● Objektivitet: Externa interimskonsulter är oförbehållsamma och objektiva i sitt beslutsfattande, vilket kan vara ovärderligt under förändringsprocesser och strategisk ompositionering.

  ● Kostnadseffektivitet: Genom att använda interimslösningar kan företag undvika långsiktiga anställningskostnader och andra overheads associerade med permanenta anställningar.

  ● Omedelbar påverkning: Interimskonsulter är vana vid att snabbt sätta sig in i nya situationer och kan leverera resultat från dag ett, vilket minimerar tidsfördröjningen i att uppnå företagets mål.

  På Valegro ser vi till att varje interimslösning vi förmedlar är skräddarsydd för att möta just ert företags unika behov och utmaningar. Genom att välja oss som er interimspartner får ni inte bara en lösning på ert nuvarande behov, utan en strategisk fördel som stärker er organisation för framtiden.

   

  Valegros process för interim management

  På Valegro är vi stolta över vår noggranna och personliga process för att matcha rätt interimskonsulter med rätt roller hos våra kunder. Vi förstår att framgångsrika interimslösningar börjar med en djupgående förståelse för både våra kunders nuvarande situation och deras framtidsvisioner. Därför inleder vi alltid vår process med en grundlig analys.

   

  Förståelse för era behov

  Vår process inleds med ett personligt möte där vi tillsammans går igenom en detaljerad genomgång av ert nuläge, era specifika behov och framtida mål. Med vår egen erfarenhet av lednings- och styrelsearbete, samt åratal av erfarenhet från att rekrytera ledare, har vi utvecklat en djupgående förståelse för de frågeställningar och utmaningar våra kunder står inför. Denna insikt låter oss utforma en skräddarsydd kravspecifikation som blir vår vägledande stjärna genom hela rekryteringsresan.

   

  Vårt nätverk och urvalsprocess

  Med över 4000 ledande kandidater i vårt nätverk, har vi tillgång till en rikedom av talang som kan möta en mängd olika behov. Vi tar inte bara hänsyn till kandidaters yrkesmässiga kompetenser utan också till hur väl deras personlighet och värderingar matchar er organisations kultur och vision. Genom att använda oss av en rad testverktyg, metoder, och expertis från vårt omfattande nätverk – inklusive psykologer, advokater och branschexperter – kan vi identifiera och presentera kandidater som inte bara uppfyller, utan överträffar era förväntningar.

   

  Engagemang och professionalism

  Under hela rekryteringsresan är vårt mål att fungera som en stark och stödjande partner. Vi strävar efter att inte bara möjliggöra tillväxt och lönsamhet för våra kunder genom rätt rekryteringar, utan också att främja karriär och utveckling för våra kandidater. Detta åtagande till både kundens och kandidatens framgång är kärnan i vår verksamhet. För våra VD-rekryteringar erbjuder vi till exempel en BPI Survey för ledningsgruppen, vilket säkerställer en stark start för både den nya rekryteringen och bolagets fortsatta resa mot uppsatta mål.

  Genom vår dedikerade och genomtänkta process säkerställer vi på Valegro att varje interimslösning inte bara är en temporär lösning, utan en strategisk investering i ert företags framtid. Vårt engagemang för professionalism och kvalitet genomsyrar allt vi gör, från den första kontakten till uppföljningen efter en framgångsrik placering. Låt oss tillsammans ta ert företag till nästa nivå.

  Robert Klatzkow – Rekryterare
  Robert Klatzkow

  Headhunter/Adviser
  Email: robert@valegro.se
  Telefon: 073-530 37 98

   

  erika klatzkow
  Erika Klatzkow

  Headhunter/Adviser
  Email: erika.klatzkow@valegro.se
  Telefon: 070 412 19 50

  Hur inleder vi ett samarbete med Valegro?
  Vad kostar det att anlita en interimskonsult från Valegro?
  Vilka fördelar finns med att anlita en interimskonsult?
  Varför välja Valegro?