Interim CFO / Ekonomichef

Kontakta oss Sök jobb

Varför välja Valegro för er interim ekonomichef?

Att välja Valegro för er nästa interim ekonomichef innebär att ni väljer en partner som står för snabbhet, kvalitet och precision. Vi förstår utmaningarna i att hitta den rätta talangen för en så kritisk roll inom er organisation. Det är här vår expertis och omfattande nätverk kommer in i bilden – vi garanterar inte bara en snabb rekryteringsprocess, utan säkerställer också att varje kandidat matchar inte bara kompetenskraven utan även er företagskultur och vision.

Läs mer om vårt erbjudande om interimkonsulter inom ekonomi.

Genom att dra nytta av Valegros unika kombination av branscherfarenhet och ett personligt tillvägagångssätt, kan ni förvänta er:

 • Djupgående förståelse för era specifika behov och utmaningar som möjliggör en effektiv och målinriktad sökprocess.
 • Snabba och effektiva matchningar tack vare vårt omfattande nätverk av kvalificerade interimskandidater som är redo att göra omedelbara bidrag till ert företag.
 • Engagemang och professionalism i varje steg, säkerställande att rekryteringsprocessen är smidig, transparent och uppfyller högsta standarder för integritet och diskretion.

Med Valegro får ni inte bara en tjänsteleverantör; ni får en dedikerad partner som är engagerad i er långsiktiga framgång och tillväxt. Vi strävar efter att inte bara fylla en vakans men att skapa en bro till framgång för både er organisation och vår kandidat. Låt oss tillsammans hitta den interim ekonomichef som inte bara uppfyller era krav utan överträffar era förväntningar.

 

Vår expertis och tjänster

Valegro står ut genom vår särskilda kombination av erfarenhet, engagemang och skräddarsydda lösningar inom rekrytering och interim för ekonomi, finans, försäljning och management. Vi förstår vikten av att inte bara hitta rätt person för jobbet, utan också den perfekta passformen för er företagskultur och långsiktiga mål.

Vårt erbjudande inkluderar:

 • Behovsanalys och Strategisk Rådgivning: Vi börjar varje uppdrag med att noggrant förstå era unika behov och utmaningar. Detta möjliggör en målinriktad sökprocess där vi inte bara ser till kompetens utan också till hur väl kandidaten matchar er organisations kultur och framtidsvision.
 • Bred Pool av Kvalificerade Kandidater: Vårt omfattande nätverk innehåller kandidater med erfarenhet från olika branscher och funktioner, redo att anta utmaningar som interim ekonomichefer. Vi ser till att dessa kandidater inte bara har den tekniska expertisen, utan även ledarskapsförmågan och visionen för att driva ert företag framåt.

 

Snabb och effektiv matchningsprocess

Med användning av moderna rekryteringsverktyg och en djupgående förståelse för marknaden, garanterar vi en snabb och effektiv matchningsprocess. Detta säkerställer att ni inte behöver vänta längre än nödvändigt för att hitta er idealiska interimslösning.

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS

 

  Vad vi erbjuder din verksamhet

  När ni väljer Valegro som er partner för att hitta en interim ekonomichef, får ni inte bara tillgång till en kandidatpool av högsta kvalitet. Ni får en omfattande tjänst som täcker varje aspekt av interimslösningar, med fokus på att skapa verklig förändring och värde för er verksamhet.

  Med en interim ekonomichef från Valegro kan ni förvänta er:

  • Strategisk insikt och ledarskap: Våra interim ekonomichefer är inte bara experter på siffror; de är strategiska tänkare som kan erbjuda värdefull insikt och vägledning för att navigera er verksamhet genom komplexa finansiella landskap.
  • Flexibilitet och Anpassningsförmåga: Vi förstår att företagets behov kan förändras snabbt. Våra interimslösningar är designade för att vara flexibla, så att ni kan skalera upp eller ner beroende på era behov.
  • Direkt inverkan: Våra interim ekonomichefer är vana vid att snabbt sätta sig in i nya situationer och leverera resultat från dag ett. De har kompetensen att inte bara hantera den dagliga verksamheten utan också att driva projekt och initiativ som bidrar till er långsiktiga framgång.

  Oavsett om ert behov är strategiskt, operationellt eller något däremellan, är Valegro redo att leverera lösningar som överträffar era förväntningar. Låt oss hjälpa er att hitta den interim ekonomichef som kan ta er verksamhet till nästa nivå.

   

  Arbetsprocessen – Hur vi arbetar

  På Valegro tror vi på en transparent och inkluderande process när det gäller att hitta den rätta interim ekonomichefen för ert företag. Vår process är utformad för att vara både effektiv och omfattande, för att säkerställa att vi levererar lösningar som överensstämmer med era exakta behov och förväntningar.

  Steg 1: Initial konsultation

  • Vi börjar med en djupgående diskussion för att förstå era specifika behov, företagskultur och de mål ni siktar på att uppnå med en interim ekonomichef. Detta möjliggör för oss att skräddarsy vår sökning effektivt.

  Steg 2: Strategi och sökprocess

  • Med informationen från den initiala konsultationen utvecklar vi en skräddarsydd strategi för att hitta den bästa möjliga kandidaten. Vår sökprocess innefattar tillgång till vårt omfattande nätverk av professionella, headhunting och användning av avancerade rekryteringsverktyg.

  Steg 3: Urval och intervjuer

  • Efter att noggrant ha utvärderat potentiella kandidater, presenterar vi en förfinad lista för er granskning. Vi genomför omfattande intervjuer och kompetensbedömningar för att säkerställa att kandidaternas kvalifikationer och personlighet passar väl med er organisations behov och värderingar.

  Steg 4: Presentation av kandidater

  • De mest lovande kandidaterna presenteras för er tillsammans med detaljerad information om deras bakgrund, erfarenheter och hur de kan bidra till ert företag. Vi faciliterar intervjuer mellan er och de utvalda kandidaterna för att fördjupa förståelsen och säkerställa en god matchning.

  Steg 5: Val och onboardingsstöd

  • När ni har valt er önskade kandidat, assisterar vi med förhandlingsprocessen och erbjuder stöd för en smidig onboarding. Vårt mål är att säkerställa en framgångsrik övergång för både er och interimskonsulten.

  Steg 6: Uppföljning och kontinuerligt stöd

  • Efter att interim ekonomichefen har börjat sitt uppdrag, fortsätter vi att erbjuda stöd och rådgivning för att säkerställa en framgångsrik period. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och står tillgängliga för ytterligare behov eller rådgivning.

  Genom att följa denna process, strävar vi efter att inte bara möta era förväntningar utan att överträffa dem. På Valegro är vi engagerade i att skapa framgångsrika partnerskap och långsiktiga värden genom att erbjuda interimslösningar som verkligen gör skillnad.

   

  Välkommen till Valegro

  Välkommen till Valegro Rekrytering & Interim, där vi med över 20 års samlad erfarenhet i branschen erbjuder skräddarsydda rekryterings- och interimslösningar inom ekonomi, finans, försäljning, och management. Genom vårt engagemang och vår passion för branschen har vi, Robert och Erika Klatzkow, grundat Valegro med målet att revolutionera hur företag och talanger möts.

  Hos oss på Valegro är varje uppdrag unikt och varje relation viktig. Vi förstår att framgångsrik rekrytering inte bara handlar om att fylla en position, utan om att skapa bestående värden genom att noga matcha rätt person med rätt roll. Tack vare vårt omfattande nätverk och djupgående förståelse för olika branscher, kan vi snabbt och effektivt hitta den perfekta kandidaten eller interimslösningen för ditt behov.

  Vi lever och andas våra kärnvärderingar; professionalism, engagemang, och förtroende. Dessa principer genomsyrar allt vi gör, från hur vi noggrant väljer ut våra processer och verktyg, till det respektfulla och sekretessbevarande sätt på vilket vi interagerar med våra kunder och kandidater. Det är därför ni kan känna er trygga när ni väljer oss som er partner. Vi förstår vikten av ert förtroende och arbetar hårt för att representera ert varumärke på bästa möjliga sätt under hela rekryteringsprocessen.

  Med oss på Valegro får ni inte bara en tjänsteleverantör, ni får en partner som står vid er sida. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att hitta de rätta personerna som inte bara fyller en position, men som också bidrar till ert företags långsiktiga framgång och tillväxt. Låt oss tillsammans forma framtiden och skapa arbetsplatser där rätt människor på rätt plats inte bara är en ambition, utan en realitet.

  Varmt välkomna till Valegro – där vi tillsammans bygger broar till framgång

  erika klatzkow
  Erika Klatzkow

  Headhunter/Adviser
  Email: erika.klatzkow@valegro.se
  Telefon: 070 412 19 50