Interim Ekonomichef

Kontakta oss Sök jobb

Vi hittar er interim ekonomichef 

Står ert företag för det faktum att er ekonomichef slutat och där ni ännu inte hunnit tillsätta tjänsten? Vi kan hjälpa er med en interim ekonomichef som hjälper er tills vidare. Det är också exakt det vad interim betyder och handlar om - Tills Vidare. Det blir alltid problematiskt i samband med att någon säger upp sig och där uppsägningstiden börjar löpa mot sitt slut. 

Många företag agerar i panik och tillsätter tjänster internt eller genomför en rekrytering på måfå där man chansar och väljer en person ur högen med CV:n som man fått in. Inget av dessa alternativ brukar vara en fungerande lösning på sikt. 

En felrekrytering är alltid kostsam och ju högre upp man kommer, desto högre blir priset man får betala som företag. Handlar det dessutom om en ekonomichef så sätter man extremt mycket på spel. Därför är en interim ekonomichef en bra lösning och vi presenterar gärna en lämplig kandidat till er i denna fråga. 

Vi tar fram lämpliga kandidater 

På samma sätt som vi arbetar med en vanlig rekrytering så tar vi också fram lämpliga kandidater för interim. Kandidater med hög kompetens, gedigen utbildning och relevant erfarenhet som kan rycka in och hjälpa företaget vid en turbulent tid och som kan hjälpa till vid mer prekära situationer. 

De kandidater vi presenterar för dig som kund kommer samtliga att vara noggrant kontrollerade, Vi har en stor bank av sökande till oss, personer med hög kompetens som väntar på rätt uppdrag och som kan vara exakt den interim ekonomichef ni behöver. 

Använd en interim ekonomichef för att förbättra organisationen 

Vi ska även tillägga följande. En interim ekonomichef kan komma in som en typ av konsult i er verksamhet och effektivisera denna. Det är långt ifrån en ovanlig lösning idag. Många företag dras med långsamma processer, ineffektiva lösningar och kostsamma arbetsvägar. 

En interim ekonomichef kan komma in och övervaka, dra åt skruvar och skapa en mer dynamisk och effektiv verksamhet. Våra kandidater har samtliga stor erfarenhet av interimt arbete och vet vad som krävs för att komma in som ny i ett företag - med allt vad det innebär. Vi skräddarsyr en lösning utifrån era behov och ger er en kandidat som kan förändra er verksamhet till det bättre.

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS