Robert Klatzkow

Robert startade sin karriär 1987 som säljare på Electrolux. Under åren 1987 till 1995 följde en framgångsrik karriär inom sälj där Robert vann stora framgångar. 1995 startade han ett callcenter med inriktning på besöksbokning och konferensbokning. Quality Telemarketing bestod av 15 anställda och omsatte ca 30 miljoner.

1998 fick Robert möjlighet att starta upp ett nytt kontor för Manpower. Mellan 1998-2000 gick omsättningen från 0-60 miljoner. Mellan 2001-2004 arbetade Robert som Regionchef för 7 kontor i Mälardalen. Ansvaret bestod framförallt i att coacha och driva Affärsområdescheferna på varje kontor. Omsättningen uppgick till ca 350 miljoner.

2005 Startade Robert Swesale Rekrytering och Bemanning. Ett rekryterings- och bemanningsföretag nischat inom sälj och marknad. Bolaget etablerade sig som en av de starkaste bolagen inom sin nisch och år 2016 hade Swesale över ett hundra uthyrda konsulter och gjorde 200 rekryteringar. Omsättningen uppgick till 74 miljoner.

2019 såldes Swesale. Erika Klatzkow hade då drivit Valegro sedan 2014 och tiden kändes rätt för Robert och Erika att tillsammans driva och utveckla Valegro Rekrytering & Interim.

Robert Klatzkow – Rekryterare
Headhunter/Adviser

Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

erika klatzkow
Headhunter/Adviser

Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070-412 19 50

Erika Klatzkow

Erika startade sin karriär inom rekrytering tidigt. Under åtta år på 90-talet arbetade hon på ett Callcenterföretag i Kalix med enorm tillväxt där hon rekryterade och utbildade i stor skala. Under dessa år förkovrade sig Erika inom intervjuteknik och rekrytering genom flertalet kurser samt studerade organisation och ledarskap på Luleå tekniska universitet.

När så Manpower etablerade sig i Luleå jobbade Erika under ett antal år som Kundansvarig där. Hon hade 3,5 framgångsrika år med arbetet att etablera en ny bransch och bryta ny mark för bemanningsbranschen.

2004 var det dags att lämna Norrbotten och Erika fortsatte sin karriär på det nischade konsult- och rekryteringsföretaget Fabi Kompetanse i Stockholm. Erika arbetade under denna tid med kundansvar, rekrytering och konsulttillsättningar inom ekonomi och finans.

2014 startade Erika Valegro AB. Under 5,5 år har Erika grundat och etablerat Valegro som varumärke och skaffat en stark position som en stark leverantör av konsulter och rekryteringar inom ekonomi och finans. Den här resan har dock bara börjat och fortsättningen följer från nu, då Valegro går vidare till nästa steg genom att Robert Klatzkow kommer in i företaget och att tjänsteutbudet på så sätt kan breddas dubbelt upp.

URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS