Executive search

Mer än en vanlig rekrytering
Kontakta oss Sök jobb

Hitta & rekrytera rätt ledare

Att hitta rätt ledare eller den bästa personen till en nyckelroll inom företaget, kräver ett omfattande och gediget searcharbete. Genom executive search med Valegro är det precis detta ni får, från personer med över 20 års erfarenhet.
Vi har rekryterat, lett och varit en del av ledningsgrupper i ett flertal olika branscher genom åren. Denna djupa erfarenhet kombinerat med breda nätverk och förståelse för dagens utmaningar medför att vi har kompetens att utföra en effektiv och kundorienterad executive search.

Varför Executive search?

Executive search handlar i stor utsträckning om att vilja ha den bästa kandidaten för uppdraget. Det handlar många gånger om ledar-/chefsroller som fungerar som nyckelpersoner i organisationen. Det är strategiskt viktiga tillsättningar som kan innebära en stor investering i företagets framtid. Genom en executiv search med Valegro når ni en betydligt mycket större del av marknaden och får ett handplockat urval av kandidater utifrån er kravspecifikation.

Exempel på roller vi tillsatt

  • VD/CEO, COO, Affärsområdeschef, 
  • CFO/Ekonomichef, Redovisningschef, Koncernredovisningschef
  • Försäljningsdirektör, Försäljningschef, Partner account manager
  • Marknadsdirektör, Marknadschef, Kommunikationschef
  • HR-Direktör, HR Chef, Lönechef, Head of Talent
  • Produktchef, Exportchef, Förvaltningschef, Enhetschef
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

 

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

Executive search – kravspecifikation

Inom all rekrytering är det centralt med en konkret kravspecifikation och framförallt i en nyckelroll som det vanligtvis handlar om i en executive search.

Teoretisk kompetens
Våra konsulter går igenom vilka teoretiska kunskaper tjänsten kräver. Vilken formell utbildning är ett krav och vad meriterar till just denna nyckelroll. Detta arbete gör vi tillsammans med er som kund.

Personliga egenskaper
Vilka egenskaper behövs på er avdelning för att göra den mer dynamisk och kreativ? Vi går tillsammans med er igenom vilka personliga egenskaper nyckelrollen kräver och vad som är bäst för framtiden.

Sociala egenskaper
Arbetsplatser är väldigt olika och vilka sociala kandidater som passar bäst varierar från företag till företag. En säljchef kanske bör vara mer utåtriktad och social än en redovisningschef. Vi lär känna er och ert företag för att kunna matcha tjänsten mot rätt kandidat.

Vi arbetar alltid proaktivt
Vi tar arbetet med rekrytering på stort allvar – det är ett krävande och tidsödande arbete. En del kandidater som skulle kunna vara intressanta kanske inte söker jobb för tillfället. Därför arbetar vi alltid proaktivt genom att hela tiden träffa nya kandidater. På detta sätt kan vi ofta presentera en kandidat för en tjänst omgående.

Välkomna att kontakta oss på Valegro – experter på executive search!

KONTAKTA OSS