"När man är ett team på förhållandevis få personer är det viktigare än någonsin att nyrekryteringar blir rätt. Vår bransch ställer ganska snäva krav på kompetensprofilen och i tillägg till det vill jag verkligen hitta personer med rätt ‘det’. Att beskriva ‘det’ i ord är svårt, men efter att ha jobbat tillsammans med Erika och Robert från Valegro Rekrytering & Interim under en längre period behövs inga ord, de vet vad jag letar efter. Det är en ynnest med ett sånt samarbete för mig som rekryterande chef!”"

Nina Flood
Sverigechef

”Till Algeco har vi nu rekryterat en mängd personer. Tex Business Controller, Financial Controller, Redovisningsekonom, Flertalet Account Managers, Projektledare och Chefer inom olika områden. Rekryteringarna har skett i Stockholm, Umeå och Göteborg. Algeco fortsätter sin tillväxtresa och Valegro är en del av den resan framåt.”

"Här på KlaraPapper är rekrytering av rätt personal en av de viktigaste delarna i vår verksamhet. Vi växer stadigt och har ständigt behov av rekrytering av duktiga konsulter inom redovisning och lön. Vi känner att Erika är som en del av oss på KlaraPapper, hon förstår vilka vi är och vad vi behöver, har ett stort kontaktnät, lång erfarenhet och är bra på att hitta rätt kandidater.
Vi är ytterst involverade men nu kan vi fokusera på vårt arbete medan hon hittar våra kandidater."

Maria Bjurström Rosén
Ekonomichef Klara Papper

”KlaraPapper har rekryterat över 15 kandidater genom Valegro. Dessa rekryteringar har skett både i Stockholm och Östersund. Roller vi har tillsatt under åren är Redovisningskonsulter, lönekonsulter, affärsområdeschef och konsultchef. Detta är ett bolag som ligger oss varmt om hjärtat och som vi gärna vill följa framåt.”

"Valegro är vår främsta kontaktyta när det gäller rekryteringar och inhyrning för olika tjänster inom ekonomi- och finans. Erika är en person som lägger in mycket engagemang och personlighet i sin rekryteringsprocess. Hon lyssnar in kundens önskemål men är även noga med att få känsla för vilken personlighet som skulle passa in i kundens organisation. Processen är kundanpassad för säkerställa att rätt kandidater presenteras. De kandidater som erhållits via Valegro har bra bakgrund men även personligheten på kandidaterna matchas väl mot vår organisation.
Erika är mycket lyhörd på kundens behov och är noga med att de kandidater som presenteras är kandidater som hon till 100% är säker på att de passar in i organisationen förutom att de ska ha den kompetens som kunden önskar.
Jag kommer att fortsätta anlita Valegro framöver och kan varmt rekommendera Valegro till andra företag."

Annika Norin
CFO, Edgeware

"Valegro har hjälpt oss med att rekrytera en Ekonomiansvarig för vår finansfunktion.
Av Valegro fick vi inte bara ”rekrytering” utan även bra vägledning och branschrelevant kompetens i hela processen från kravspec till genomförd rekrytering. Erika som var vår rekryteringskonsult har fungerat mycket bra i alla kontaktdelar. Bra respons och bra uppföljning genom processens alla moment.
Kvaliteten på kandidaterna var mycket bra och genomtänkta. Alla hade mycket bra personlighet och kompetens får vår organisation. Valegro är ett företag som arbetar flexibelt och anpassar arbetsinsatser efter våra behov. Vi kommer gärna att anlita Valegro fortsatt och kan varmt rekommendera Valegro för våra andra samarbetspartners."

Tony Stigmanslid
Affärschef, Destroy Rebuilding Company AB

Alfa Mobility befinner sig i en spännande förändringsresa och vi behöver kompetenta medarbetare för att fortsätta vår snabba tillväxt. Som Nordens största bolag inom vår bransch erbjuder vi våra kunder "peace of mind on the move" genom en komplett servicelösning, inklusive internationella flyttar, relocation- och mobilitytjänster samt lagerhållning av hushållsvaror.

Inom finansfunktionen har vi sökt två seniora kandidater: en koncernredovisningschef och en Business Controller. Trots höga krav på erfarenhet och tillgänglighet har Valegro Rekrytering & Interim funnit den perfekta kandidaten vid båda tillfällena. Valegro har genomfört en utmärkt rekryteringsprocess med kvalificerade kandidater och visat stort engagemang, professionellt arbete och hög träffsäkerhet.

Henrik Backman
CFO Alfa Mobility

URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS