Hitta din nästa interim inom ekonomi

Kontakta oss Sök jobb

Välkommen till Valegro Rekrytering & Interim, där vi med över 20 års samlad erfarenhet i branschen erbjuder skräddarsydda rekryterings- och interimslösningar inom ekonomi, finans, försäljning, och management. Genom vårt engagemang och vår passion för branschen har vi, Robert och Erika Klatzkow, grundat Valegro med målet att revolutionera hur företag och talanger möts.

 

Varför välja en interimskonsult inom ekonomi?

Interimskonsulter erbjuder en flexibel och kostnadseffektiv lösning för att hantera tillfälliga behov, projekt eller övergångsperioder inom ditt företags ekonomifunktioner. Vare sig det handlar om en oväntad vakans, behovet av specialkompetens för ett specifikt projekt, eller att stärka ditt team under en period av omstrukturering, kan en interimskonsult vara lösningen.

 

Flexibilitet och specialkompetens

Interimskonsulter erbjuder en omedelbar lösning till brist på resurser eller kompetens, utan den långsiktiga kostnaden eller åtagandet som följer med en fast anställning. Deras specialiserade kunskap och erfarenhet kan ge ditt projekt eller team den skjuts det behöver för att inte bara överleva, utan blomstra.

 

Effektivitet och kostnadsbesparingar

Att anlita en interimskonsult kan ofta vara mer kostnadseffektivt än att rekrytera en permanent anställd, särskilt när behovet är tillfälligt. Du betalar endast för den tid och expertis du behöver, vilket minimerar din finansiella risk och optimerar din budget.

 

Våra expertisområden

Valegro specialiserar sig på att rekrytera interimskonsulter inom ett brett spektrum av ekonomiska discipliner och nivåer. Vårt djupa förståelse för ekonomiområdet kombinerat med ett omfattande nätverk av talanger gör oss unikt kvalificerade att hitta den perfekta matchningen för just dina behov.

 

Redovisningschefer

Vi förser dig med redovisningschefer som kan ta ledningen i allt från daglig bokföring till strategisk finansiell planering, säkerställa regelverksmässig efterlevnad, och leda ditt redovisningsteam effektivt.

 

Business Controllers

Våra business controllers är experter på att analysera ekonomiska data för att ge insikter som driver affärsstrategi, förbättrar lönsamhet och stödjer beslutsfattande.

 

Redovisningsekonomer och assistentroller

Från redovisningsekonomer som hanterar specifika ekonomiska processer till ekonomiassistenter som stödjer det bredare teamet, har vi talangen du behöver för att stärka din ekonomifunktion.

Oavsett dina specifika behov, kan du lita på Valegro för att leverera kvalificerade, erfarna interimskonsulter som gör en omedelbar och positiv inverkan på ditt företag.

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

Valegro's rrocess för framgångsrik rekrytering

Att hitta den perfekta interimskonsulten inom ekonomi för ditt företag kräver insikt, erfarenhet och ett noggrant urvalsförfarande. På Valegro har vi utvecklat en process som säkerställer framgångsrik rekrytering varje gång:

 

1. Förstå klientens unika behov: Varje uppdrag inleds med en djupgående diskussion för att förstå de specifika behoven och målen med rekryteringen. Detta inkluderar företagets kultur, den specifika rollens krav och de egenskaper som söks hos kandidaten.

2. Söknings- och urvalsprocess: Med hjälp av vårt omfattande nätverk och moderna rekryteringsverktyg identifierar vi potentiella kandidater som matchar dina kriterier. Vår databas innehåller noggrant utvärderade ekonomiprofessionella redo att anta nya utmaningar.

3. Matchning och introduktion av kandidater: Efter en grundlig genomgång av kandidaternas erfarenheter och kompetenser presenterar vi de mest lämpliga för uppdraget. Du får möjlighet att intervjuar de utvalda kandidaterna för att säkerställa att de passar in i ditt team och uppfyller dina förväntningar.

4. Kontinuerlig support: Även efter en lyckad placering fortsätter vi att ge stöd och rådgivning för att säkerställa en smidig övergång och framgångsrikt samarbete mellan klient och interimskonsult.

Genom denna process garanterar vi inte bara att vi hittar rätt person för jobbet utan också att vi gör det snabbt och effektivt, så att ditt företag kan fortsätta att växa och utvecklas utan avbrott.

 

Varför välja Valegro?

Valegro står ut från mängden tack vare vår djupgående kunskap och specialisering inom rekrytering av interimskonsulter inom ekonomi. Här är några anledningar till varför företag väljer oss för sina rekryteringsbehov:

1. Mångårig erfarenhet och expertis: Med årtionden av erfarenhet inom ekonomirekrytering har vi byggt upp en ovärderlig kunskapsbas och förståelse för både marknadens behov och de utmaningar våra kunder står inför.

2. Unikt nätverk och moderna rekryteringsmetoder: Vårt omfattande nätverk av kvalificerade ekonomiprofessionella, kombinerat med användningen av de senaste rekryteringsverktygen och -teknikerna, gör att vi kan leverera snabba och effektiva rekryteringslösningar.

3. Engagemang för kvalitet och snabb leverans: Vi är engagerade i att leverera högkvalitativa rekryteringstjänster och strävar efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Vår förmåga att snabbt förstå och agera på våra kunders behov säkerställer att vi kan leverera resultat snabbare än konkurrenterna.

4. Personligt engagemang: Hos Valegro är du inte bara en annan klient. Vi värderar långsiktiga relationer och arbetar nära dig genom hela rekryteringsprocessen för att säkerställa att dina behov alltid står i centrum.

Oavsett om du behöver täcka en tillfällig vakans eller är i akut behov av en specialistkompetens, är Valegro din partner för att hitta den perfekta interimskonsulten inom ekonomi. Välj Valegro för en partner som förstår ditt företags unika behov och som levererar resultat.

 

Vårt åtagande: Kvalitet och snabbhet

På Valegro är vi stolta över vårt åtagande att leverera rekryteringstjänster av högsta kvalitet med en oöverträffad snabbhet. Vi förstår att när behovet av en interimskonsult inom ekonomi uppstår, är tid ofta av essensen. Här är hur vi säkerställer att våra kunder får det bästa av båda världar:

1. Framgångsrika placeringar: Genom åren har vi framgångsrikt placerat många interimskonsulter inom ekonomi i en mängd olika branscher och företag. Varje framgångsrik placering bygger på vår djupa förståelse för både klientens behov och kandidatens kompetens och erfarenhet.

3. Dedikerat support: Från första kontakt till framgångsrik placering och därefter, står vi redo att erbjuda support och rådgivning. Vi förstår betydelsen av smidig kommunikation och är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge vägledning.

Vårt åtagande mot kvalitet och snabbhet innebär att du kan lita på att Valegro hittar rätt interimskonsult för ditt företag, när du behöver det som mest.

 

Lite mer om oss på Valegro

Hos oss på Valegro är varje uppdrag unikt och varje relation viktig. Vi förstår att framgångsrik rekrytering inte bara handlar om att fylla en position, utan om att skapa bestående värden genom att noga matcha rätt person med rätt roll. Tack vare vårt omfattande nätverk och djupgående förståelse för olika branscher, kan vi snabbt och effektivt hitta den perfekta kandidaten eller interimslösningen för ditt behov.

Vi lever och andas våra kärnvärderingar; professionalism, engagemang, och förtroende. Dessa principer genomsyrar allt vi gör, från hur vi noggrant väljer ut våra processer och verktyg, till det respektfulla och sekretessbevarande sätt på vilket vi interagerar med våra kunder och kandidater. Det är därför ni kan känna er trygga när ni väljer oss som er partner. Vi förstår vikten av ert förtroende och arbetar hårt för att representera ert varumärke på bästa möjliga sätt under hela rekryteringsprocessen.

Med oss på Valegro får ni inte bara en tjänsteleverantör, ni får en partner som står vid er sida. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att hitta de rätta personerna som inte bara fyller en position, men som också bidrar till ert företags långsiktiga framgång och tillväxt. Låt oss tillsammans forma framtiden och skapa arbetsplatser där rätt människor på rätt plats inte bara är en ambition, utan en realitet.

Varmt välkomna till Valegro – där vi tillsammans bygger broar till framgång

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS