Rekrytering Redovisningsekonom

Kontakta oss Sök jobb

Vi sköter er rekrytering av redovisningsekonomer 

En redovisningsekonom har ett stort ansvar inom företaget och sköter er redovisning av in- och utbetalningar som företaget gör. Därtill så redovisar redovisningsekonomen även all skatt, moms och arbetsgivaravgifter och ser till att dessa betalas i tid. Inom arbetsuppgifterna för en redovisningsekonom så kan man även se att många arbetar mer analytiskt. 

Vad står egentligen mellan raderna i bokslutet? Finns det någonting som kan göras och som kan öka lönsamheten? Många företag använder även sin redovisningsekonom i budgetarbetet. Ansvaret och arbetsuppgifterna skiljer sig åt mellan företag, organisationer, koncerner och myndigheter. 

Vilken blir er nästa redovisningsekonom och vilka behov och krav har ni? All rekrytering är känslig och innebär att mycket tid läggs ner i arbetet. En felrekrytering är alltid kostsam och därför så tjänar man ofta på att ta professionell hjälp. Vi är det bästa alternativet för er rekrytering av en redovisningsekonom. 

Valegro i allmänhet och Erika Klatzkow i synnerhet har en lång och gedigen bakgrund av rekrytering till tjänster inom ekonomi. Erika blir den person som driver er process och som hjälper er att hitta rätt kandidat för tjänsten. En kandidat som fullt ut matchar era behov, era krav och som har den personlighet som krävs för att passa i ert team. 

Lång vana av rekrytering inom ekonomi 

Vid en rekrytering till en tjänst inom ekonomi är det viktigt att vara medveten om att det handlar om ett område som sträcker sig över alla områden och branscher. Jakten på rätt kandidat till er kan således sträcka sig även till andra områden. Erika har en lång karriär inom rekrytering inom ekonomi bakom sig och just vad gäller rekrytering så finns över 20 års kunskap och rutin att ta till er hjälp. 

Valegro får i löpande ansökningar för olika tjänster och samtliga dessa sparas i vår databas. Rätt person kan, enligt oss, ha sökt fel tjänst. Det är långt ifrån ovanligt att se att en person sitter i helt fel roll inom ett företag och skulle nå en högre potential - och vara en bättre resurs - någon annanstans. Vi arbetar därför även aktivt med proaktiv rekrytering där vi headhuntar intressanta personer. 

För att kunna matcha era specifika krav och ge er rätt kandidat så använder vi moderna tester till vår hjälp. Ett test som mäter personlighet och ett annat som mäter intelligens. Dessa två fungerar som komplement till vår gedigna undersökning av bakgrund samt våra djupgående intervjuer. Allt detta leder till en redovisningsekonom som är klippt och skuren för just era specifika behov.

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS