Rekrytering Redovisningschef

Kontakta oss Sök jobb

Står ni inför en rekrytering av redovisningschef? 

En redovisningschef har ett enormt ansvar i ett företag eller en koncern. Personen måste vara kunnig, erfaren, driven, engagerad och ansvarstagande och utöver detta så måste direkt coachande egenskaper finnas och kombineras med andra viktiga egenskaper såsom lyhördhet och förmågan att samarbeta. Därtill ska naturligtvis en adekvat utbildning finnas. Ska ert företag tillsätta en redovisningschef så kan vi hjälpa er med en professionell rekrytering. 

Lång vana av rekrytering till höga positioner 

Valegro sköter rekryteringsprocessen inom områden som försäljning, ekonomi och management. Vi har lång och gedigen erfarenhet av rekrytering och vi kan dessutom se tillbaka på långa karriärer inom arbete med försäljning och rekrytering inom ekonomi. Det gör oss till en unik partner för er rekrytering till en redovisningschef. 

Vi vet att rätt person kan göra en enorm skillnad, men vi vet också att det tar tid och kostar pengar att hitta en redovisningschef. En felrekrytering kan innebära stora kostnader och genom att anlita oss så minimerar du risken. Vi ger er rätt kandidater och vi gör detta genom väl beprövade metoder. 

Vårt stora kontaktnät ger dig rätt kandidat 

Vid en rekrytering till en så pass ansvarsfylld roll som en redovisningschef så måste man använda sig av olika metoder för att hitta lämpliga kandidater. Vi ger oss aldrig förrän rätt person uppenbarar sig. 

Vi har en stor bank av tidigare sökande till olika tjänster som vi kan använda oss av i samband med en rekrytering, intressanta personer som kanske inte passade just för den rollen de sökte - men som kan vara perfekta för rollen som redovisningschef hos just er. I många fall ser vi just detta. Rätt personer hamnar på fel plats - i fel roller - och når inte sin fulla potential.

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

Moderna verktyg och gedigen undersökning 

Vi använder oss även av proaktiv rekrytering i samband med en process i att tillsätta en tjänst. Det innebär i många fall headhunting där vi har våra ögon och öron öppna i jakt på en person som är rätt för er. Den personen arbetar idag på ett annat företag, men med vår hjälp kan vi tillsammans locka denna person att istället komma till er. Genom att använda oss så är han/hon kanske er nästa redovisningschef. 

Utöver detta så tar vi även moderna verktyg till hjälp för att hitta en kandidat som matchar era behov och krav. Vi har kunskapen som krävs för att presentera er nästa redovisningschef. 

Vi vet vad som krävs inom ekonomi

Vid rekrytering till tjänster inom ekonomi så är det Erika Klatzkow som driver processen. Erika har en gedigen bakgrund inom ekonomi och har genom åren byggt upp ett nätverk som sträcker sig över hela Sverige - och inom alla tänkbara branscher. Det ger dig och ditt företag en ovärderlig partner och en kontaktperson som är väl medveten om att det ekonomiska området sträcker sig mellan olika fält.

Rätt redovisningschef för just ditt företag kanske inte söker jobb aktivt och kanske inte ens är verksam inom det område du bedriver din verksamhet inom. 

Erika är expert på att bedöma personligheter, kompetens och att se potential hos personer. En stor del av hennes vardag handlar om att bygga relationer, skapa nätverk och träffa- och intervjua olika kandidater. Det ger er en väldigt bra möjlighet att vi redan har er redovisningschef i vårt nätverk.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS