Rekrytering Marknadschef

Kontakta oss Sök jobb

Kompetent rekrytering av marknadschef

Välkommen till Valegro – experten på rekrytering av marknadschefer i Stockholm. Ta hjälp av oss att hitta rätt person till rätt plats på företaget och öka chansen till en bättre lönsamhet.

Vi är erfarna experter på rekrytering och har under våra 20 år  utfört hundratals lyckade tillsättningar inom marknad, ekonomi och försäljning i en rad olika branscher. Vi har stor erfarenhet från ledningsgrupper i ett flertal branscher, vilket hjälper oss att hitta rätt i en rekrytering av marknadschef eller någon annan central roll på ett företag.

Brett kontaktnät hjälper dig att hitta rätt

Våra erfarna och kunniga specialister inom marknadsområdet har ett brett kontaktnät. Med hjälp av detta får vi fram ett bra urval, där vi har kompetensen att hitta precis den kandidat som lämpar sig bäst som marknadschef på ditt företag i Stockholm.

Vi vet vad som krävs för att lyckas med en tillsättning av en kompetent och driven chef. Vi börjar med att i samarbete med kunden sätta ihop en kravprofil där vi identifierar vilka egenskaper som krävs på denna position på ditt företag. En person som passar i en företagskultur kanske inte passar in i en annan. Vi är vana att studera cv:n och intervjua och analysera kandidater med våra effektiva processer och validerade analysmetoder.

Robert Klatzkow – Rekryterare
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

 

Stor erfarenhet från ledningsgrupper

Vi har under våra år i branschen rekryterat, lett och varit en del av ledningsgrupper inom många branscher. Med denna djupa branscherfarenhet, validerade processer, breda nätverk och en stor förståelse för den moderna marknadens utmaningar har vi konsulterna, kompetensen och erfarenheten att rekrytera er nästa marknadschef – eller en annan viktig kompetens till ledningsgruppen. Vi intervjuar ständigt nya kandidater som är sugna på nya utmaningar och det är inte ovanligt att vi kan ha lämpliga förslag redan i början av processen. Men vi hjälper givetvis till med att annonsera och rekrytera i de traditionella kanalerna också.

Vi ger dig goda förutsättningar att lyckas med rekryteringen

Valegro har erfarna rekryterare som ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas med en tillsättning. Vi har rekryterat personal inom många affärsområden i många år, bland annat inom ekonomi, försäljning och management. Vi har alltid siktet på framtiden för att kunna erbjuda kompetenta, erfarna och tillgängliga kandidater som kan stärka ledningsgrupper på företag.

Vänd dig till oss om ditt företag behöver rekrytera en ny marknadschef eller vill förstärka på en annan post. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS