Rekrytering Affärsutvecklingschef

Kontakta oss Sök jobb

Vi sköter er rekrytering till tjänsten som affärsutvecklingschef 

Rätt person i rollen som affärsutvecklingschef kan verkligen göra skillnad för ett företag. En driven affärsutvecklingschef initierar och driver olika projekt och kan därigenom också öppna upp för nya, spännande affärsmöjligheter som leder till en ökad försäljning. 

Ser man till rollen som affärsutvecklingschef så finns det även en utvecklingsfaktor att ta hänsyn till. Ny teknik kan implementeras och nya system kan leda till snabbare, mer effektiv kommunikation, bättre relationer både internt och externt mot kund. Det är definitivt en roll som kan påverka företagets försäljning. 

Söker ni en ny affärsutvecklingschef? Vi hjälper er gärna med rekryteringen. Valegro har specialiserat sig på rekrytering till högre positioner inom ekonomi, management och försäljning och vi kan visa upp många lyckade samarbeten. En stor del i en lyckad rekrytering handlar om erfarenhet. 

Vi utgår alltid från kundens specifika behov och som en följd av lång, gedigen erfarenhet så har vi också byggt upp ett nätverk som spänner över hela Sverige - och alla branscher och områden. Det ger oss möjligheter att hitta rätt kandidat för den tjänst som ska tillsättas hos er.

Robert Klatzkow – Rekryterare
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

 

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

En felrekrytering kostar tid och pengar 

Vi är väl medvetna om att en rekrytering kostar pengar och den tar mycket tid i anspråk. Som företag kan man lätt ställas inför det faktum att man väljer på måfå och på känsla snarare än att basera sitt val på kompetens, utbildning, intelligens och personlighet. Det gör att misstag sker och då varje felrekrytering bär kostnader - ju högre tjänst det handlar om, desto högre blir priset - så är vi ett bra val som verkligen kan göra skillnad. 

I samband med en rekrytering så undersöker vi, vi intervjuar och vi använder oss av moderna verktyg som testar både personlighet och intelligens. Detta i kombination med att vi alltid utgår från vårt nätverk eller använder oss av proaktiv rekrytering - exempelvis genom headhunting - ger oss väldigt bra förutsättningar att presentera rätt affärsutvecklingschef till just er. 

Just headhunting är en viktig del av hur vi arbetar. Är det något som vi lärt oss genom åren så är det att många kompetenta personer fastnar i fel roller på fel företag. Vi är experter på att se begåvning och potential hos personer och placera dem i nya fack där de når sin fulla potential. Vem vet, det kanske är hos just er personen i fråga blommar ut?

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS