Rekrytering & Bemanningsföretag Ekonomi

Kontakta oss Sök jobb

Resultatinriktad rekrytering inom ekonomi i Stockholm

Välkommen till ett erfaret företag när det handlar om rekrytering inom ekonomi i Stockholm. Valegro är ett bemanningsföretag med stor vana att hitta ekonomer till företag i en rad olika branscher.

En rekryteringsprocess kan både vara kostsam för ett företag och ta mycket tid i anspråk. En misslyckad rekrytering kan dessutom vara förödande, inte minst om det handlar om positioner inom ekonomi. Varför chansa på att rekrytera på egen hand? Anlita oss på Valegro så får du tillgång till kompetent rekrytering inom ekonomi i Stockholm.

Bemanningsföretag inom ekonomi med stort nätverk

Vi är ett rekryteringsföretag med ekonomi som ett av våra specialistområden. Vi rekryterar  och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans, försäljning och management. Med lång erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett brett nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Alla som arbetar hos oss har varit verksamma i dessa branscher och vet vilka utmaningar våra kunder har i det dagliga arbetet.

Att ha en fungerande ekonomiavdelning är grundläggande för att kunna skapa lönsamma affärer. Vi kan hjälpa dig att rekrytera specialister på ekonomi eftersom vi efter våra år i branschen har en väl utvecklad förståelse för affärsverksamhet och dess behov av kompetenta medarbetare.

Rekryteringsexperter som siktar brett

Vi siktar brett för att lyckas med varje rekrytering och har goda kontakter med kandidater och konsulter. Här är några av de viktiga roller som vi kan hjälpa ditt företag att tillsätta:

  • CFO
  • Ekonomichef
  • Redovisningschef
  • Koncernredovisningschef
  • Koncerncontroller
  • Financial controller
  • Business controller
  • Ekonomer
erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

Ekonomer på alla nivåer

Vi rekryterar ekonomer på alla nivåer från chefer till controllers, erfarna redovisningsekonomer och assistenter. När du anlitar oss för en rekrytering inom ekonomi kan du vara trygg i att du kommer att möta samma personer genom hela processen. Från första mötet då vi lyssnar på dina behov och önskemål och sätter upp en kravprofil till intervjuer, intagande av referenser så gör vi allt för att hitta rätt bland alla våra kandidater. Vem har kunskapen och de personliga egenskaperna som gör att vederbörande passar in på just din ekonomiavdelning?

Vi ger dig stora chanser att träffa rätt

Vår långa och breda erfarenhet som bemanningsföretag inom ekonomi ger dig mycket större chanser att träffa rätt jämfört med att sätta ut en vanlig platsannons på nätet. Vi kan hjälpa dig att redan från start sortera bort okvalificerade kandidater och sådana som av någon anledning inte skulle passa in i er specifika företagskultur. Genom att kontinuerligt intervjua nya kandidater uppdaterar vi ständigt våra register med kompetenta ekonomer. Att träffa nya kandidater inom ekonomi är en stor del att vår vardag och vårt nätverksbyggande. Söker du en interimslösning på kort varsel så kanske vi redan har en passande kandidat i våra register.

Rekrytering inom ett flertal branscher

Vår rekrytering inom ekonomi är helt oberoende av bransch och vi har kunder inom IT, bygg, banker med flera. Våra validerade tester och rekryteringsprocesser gör att vi kan hitta rätt ekonom för just ditt företag.

Välkommen att kontakta oss för ett samtal om rekrytering inom ekonomi i Stockholm – vi ser fram emot att ta oss an dina utmaningar och hjälpa ditt företag mot en stark framtid.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS