Interimskonsulter & Konsulter inom Ekonomi

Kontakta oss Sök jobb

Rekrytering av interimskonsulter inom ekonomi

Valegro har mångårig erfarenhet av att tillsätta interimskonsulter inom ekonomi. Våra många relationer inom företagsvärlden, vårt unika nätverk och moderna metoder och verktyg gör att vi kan leverera lyckade rekryteringar av konsulter inom ekonomi.

Det kan finnas många anledningar till att man kan behöva rekrytera interimskonsult till ett företag. En medarbetare kanske har blivit sjuk, tagit föräldraledigt eller tjänstledigt. En ekonomichef kanske har slutat och ni behöver fylla en plats tillfälligt.

Interimskonsulter ekonomi – vi hjälper företag i många branscher

Vi rekryterar interimskonsulter inom ekonomi på alla nivåer, det kan handla om redovisningschefer, controllers, redovisningsekonomer, assistenter och mycket annat. Du kan alltid känna dig trygg med att ha samma kontaktperson genom hela rekryteringsprocessen. Våra kunder får hjälp och rådgivning med kravspecifikation då i vi har stora kunskaper om marknaden och har stora erfarenheter av att tillsätta konsulter inom ekonomi i en mängd olika funktioner.

Ett brett och varierat område

Vi rekryterar kompetent ekonomipersonal inom ett flertal olika branscher, exempelvis fastighetsbolag, IT-bolag, banker, byggföretag – vi har släckt bränder och hittat interimskonsulter inom ekonomi som på kort varsel kan ta en plats och göra ett fullgott arbete.

Ekonomi är ett väldigt brett och omfattande område. Interimskonsult som passar på en plats passar inte på en annan. Därför lägger vi stor vikt vid att tillsammans med kunden bedöma vad som är viktigt att hitta hos en kandidat. Det är lika viktigt att en konsult har rätt kompetens som rätt personlighet.

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

Proaktiv rekrytering av interimskonsulter

Att hitta de bästa konsulterna är ett tidskrävande arbete, men när det handlar om interimskonsulter brinner det ofta i knutarna när ett företag har behov av en snabb lösning för en viss tjänst. Därför är det väldigt viktigt för oss att ständigt träffa nya kandidater, så att vi står redo när behovet dyker upp. Att målmedvetet träffa kandidater på detta sätt gör att vi i många fall kan presentera en interimskonsult omgående.

Välkommen att kontakta oss redan idag om du är i behov av att rekrytera en konsult inom ekonomi till din avdelning.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS