VD / CEO till Cookin Food Sweden

 

Cookin är ett ägarlett, svenskt och entreprenörsdrivet bolag som besitter en enorm kompetens inom mat, matlagning och leverans av mat. Nu söker Cookin en mat älskande ny VD / CEO med hjälp av Valegro Rekrytering & Interim. 

Bolaget har en stabil och väletablerad kundstock som de värnar om och man ser också stora möjligheter att ta sig fram på nya sätt på marknaden. I bolaget finns proffsiga chefskockar, platschef, produktionschef, gruppledare och fantastisk produktionspersonal. De är ca 45 personer totalt i bolaget idag, men det varierar mycket under året beroende på hög/lågsäsong.
I rollen som VD/CEO på Cookin erbjuds du att leda ett oerhört härligt team med dedikerade delägare och anställda mot expansion. Du kommer att arbeta tillsammans med dem på kontoret på Arlanda och även vara med på resan där de bygger en ny fabrik.

Om Cookin
Cookin grundades 2012 med affärsidén att tillaga färdiglagad mat för hand av hög kvalitet i stora volymer. De har sedan starten haft en gynnsam utveckling och tagit en god position inom bland annat dagligvaruhandeln och flygplanscatering.

Deras verksamhet bygger på att aldrig kompromissa med sina värderingar, samtidigt som de ska vara det självklara valet för kunder som erbjuder färdiglagad mat. De har omdefinierat vad färdiglagad mat och ”snabbmat” kan och bör vara samt skapat produkter som ger en hälsosammare och bättre matupplevelse. Detta gör de genom att erbjuda fler valmöjligheter, personlig service och produkter av högsta kvalitet.

Företaget ägs av 7 delägare med ca 45 anställda och finns på Arlanda utanför Stockholm.