Försäljningschef till Mille Notti AB

 

Vill du jobba med försäljning av textilprodukter i finaste kvalitet för ett växande och marknadsledande varumärke? Just nu söker Mille Notti AB en försäljningschef och tar hjälp av Valegro i rekryteringen. 

Mille Notti utökar satsningen på segmentet Contract (hotell, inredare och arkitekter) och söker nu en Försäljningschef som förutom att sälja också ska ansvara för säljteamet. Den nya Försäljningschefen skall också ska ha vilja, och förmåga att driva bolagets försäljning på nya marknader enligt företagets strategi.

 

Om Mille Notti
Mille Notti är svenskt familjeföretag och vi erbjuder högkvalitativa och hållbara textila produkter för sovrum och badrum. Vår största produktgrupp är sängkläder, duntäcken och kuddar samt frotté men vi har också sängar, gavlar och ett stort utbud av övriga bäddtextilier såsom sängkappor, överkast, plädar och dekorationskuddar.

Vi arbetar uteslutande med absolut högsta kvalitet och ett tydligt fokus på hållbarhet. Vi är ett välrenommerat varumärke med en primär marknad i Sverige och Norge.