Konsultation i startupbolag

 

Med våra långa och gedigna erfarenhet av att driva bolag, starta upp, skapa lönsamhet och driva försäljning erbjuder vi kunder i hela Sverige konsultation inom tex följande områden:

  • Startup- Från idé till verklighet. Strategisk planering, affärsidé, vision och målsättning. Att komma igång med företaget och sätta aktiviteter för att nå målen.
  • Utbilda inom försäljning.
  • Sätta en försäljningsorganisation som är effektiv och kompetent. Coacha försäljningschefen i det dagliga och långsiktiga arbetet.

Startup i Kalmar

Under våren 2021 har vi startat ett mentorskap för Proper Rekrytering & Bemanning. Mikael och Fredrik är redan rutinerade företagare med Proper Syd inom omställningsbranschen. Med deras nätverk, kompetens och vilja har de alla förutsättningar för att lyckas med sina mål, som är att bli det största Bemannings- och rekryteringsföretaget i Sydostregionen. Valegro har fått förtroendet att konsultera kring startup-en och tillsammans har vi nu satt en strategisk plan. Vi ser fram emot att vidare ha ett mentorskap på deras resa framåt.