Startup bolag – Vi är din rekryteringspartner i vått och torrt

 

Under senaste tiden har vi skapat samarbeten med flera start-up bolag. Vi tycker att det är en väldigt rolig resa att få göra tillsammans med våra kunder. Att få möjlighet att bidra med den erfarenhet vi har skaffat under många år i ledande positioner inom försäljning och rekrytering är bland det bästa som finns. Vi ställer väldigt höga krav på oss själva och vill verkligen se resultat av våra insatser. Att få bolag att växa och förstå vad just vår specifika kunds nyckel till framgång är, är en superviktig del för oss för att vi ska förstå vår kunds behöv, när vi väl har etablerat ett samarbete med en kund och har förstått hela ”grejjen” med detta vill vi inte säga nej när det kommer till någon rekrytering, därför rekryterar vi både vd och lagerpersonal till våra stadigvarande kunder. Alla rekryteringar är lika viktiga, man behöver bara ställa om fokus och anpassa sig till vad man söker.

Temporary Space är ett start-up bolag som vi nu har jobbat med i ett år. Rekryteringsuppdragen har skiftat från säljare, till projektledare och business controller. När behovet skett på annan ort har det absolut inte varit något hinder. Vi har under flera år jobbat rikstäckande och har till Temporary space rekryterat även till Umeå.
Såhär säger Nina som är Sverigechef för Temporary Space:

"När man är ett team på förhållandevis få personer är det viktigare än någonsin att nyrekryteringar blir rätt. Vår bransch ställer ganska snäva krav på kompetensprofilen och i tillägg till det vill jag verkligen hitta personer med rätt ‘det’. Att beskriva ‘det’ i ord är svårt, men efter att ha jobbat tillsammans med Erika och Robert från Valegro Rekrytering & Interim under en längre period behövs inga ord, de vet vad jag letar efter. Det är en ynnest med ett sånt samarbete för mig som rekryterande chef!”"

Nina Flood
Sverigechef