Rekrytering Partner Manager Stockholm

Kontakta oss Sök jobb

Vi sköter er rekrytering av Partner Account Manager 

Dags att genomföra en rekrytering till en tjänst som Partner Account Manager till ert företag? Låt oss sköta den uppgiften. Vi har över 20 års erfarenhet av rekrytering inom sälj, management och ekonomi och utöver detta så har vi lång, personlig erfarenhet av hur branscherna i fråga fungerar. 

Vi har byggt upp ett stort nätverk av spännande kandidater. Det ger oss en väldigt bra möjlighet att hitta rätt kandidat till tjänsten som Partner Account Manager till ert företag i Stockholm. 

Att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av branscherna har även gett oss ett personligt nätverk som ger oss en möjlighet att headhunta kandidater. Rätt person för just er tjänst kan idag arbeta någon annanstans - det enda som krävs är en liten knuff i rätt riktning. Ibland så sitter rätt person på fel plats och vi är experter på att se potential hos människor och på att avgöra vad de besitter för speciella kunskaper och personligheter. 

En Partner Account Manager har en viktig roll

En rekryteringsprocess är alltid känslig. Det kostar att begå misstag och ju högre tjänst det handlar om, desto mer kostsamma blir varje felrekrytering. Målet för oss är att genomföra en rekrytering av en Partner Account Manager till er som verkligen vänder på varenda sten och därigenom också ökar möjligheterna att presentera en kandidat som ger er valuta för pengarna - både kortsiktigt och långsiktigt.

En Partner Account Manager kommer har en viktig roll och fungera som en en förlängd arm mellan er och er affärspartner. Samtidigt så måste personen i fråga också ha örat mot marken och kunna upptäcka nya affärsmöjligheter, identifiera spännande projekt och skapa nya, lukrativa och långsiktiga relationer för er. 

Den ena benet finns hos er, det andra hos kunder och affärspartners.En skicklig Partner Account Manager ska skapa en symbios som gör att alla parters intressen tillfredsställs. Vi hittar rätt kandidat till er. 

Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert.klatzkow@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

Vi använder moderna metoder vid rekrytering

I samband med en rekrytering så använder vi dels vårt stora nätverk samt moderna verktyg. Dessa verktyg handlar om djupgående personlighetstester och om tester som mäter generell intelligens och begåvning. 

Kombination av dessa tester, vår egen erfarenhet och det stora nätverket garanterar en effektiv process där de bäst lämpade kandidaterna slutligen presenteras för er.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS