Rekrytering Försäljningsdirektör

Kontakta oss Sök jobb

Låt oss sköta rekrytering av er nya försäljningsdirektör

Dags att rekrytera en ny försäljningsdirektör? Vi kan hjälpa er med er rekrytering och ge er rätt person till denna extremt viktiga tjänst. En försäljningsdirektör kommer att ha det övergripande ansvaret för hela säljet och det handlar om en roll som verkligen kan göra skillnad. 

Genom att låta oss sköta er rekrytering till tjänsten som försäljningsdirektör så kommer ni att få rätt person på rätt plats. 

Vid rekrytering inom försäljning så är det Robert Klatzkow som har ansvaret. Robert har över 30 års erfarenhet av operativa och ledande roller inom försäljning. Han har byggt upp ett ovärderligt nätverk som spänner över hela Sverige. Vem kan vara bättre lämpad att sköta en rekrytering? 

Rekrytering är en lång process 

En rekrytering till en så viktig roll som till en tjänst som försäljningsdirektör handlar om en tidskrävande och svår process. 

Robert är expert på att se mellan raderna och på att upptäcka en talang och begåvning. Genom åren har han hjälpt företag att öka sin försäljning genom lyckade rekryteringar - både till högre och lägre tjänster. 

Ett säljteam består av olika personer och personligheter och det är något som måste tas i beräkningen i samband med en rekrytering. Såväl kompetens, begåvning, utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper måste passa och matchas mot de andra personligheterna inom företagets säljteam.

Robert Klatzkow – Rekryterare
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

 

Stort kontaktnät och moderna verktyg ger er rätt person 

Vid en rekrytering så använder vi oss av vårt stora nätverk. Vi får in ansökningar till oss regelbundet och vi kan genom dessa också ges en möjlighet att hitta rätt kandidat till er. Vi använder oss även av mer proaktiv rekrytering. Som sagt, ibland så sitter rätt kandidat fast i fel roll på ett annat företag. 

Vi arbetar med headhunting och kan därigenom också få en sådan kandidat att inse vilket värde han eller hon skulle ha i en annan roll - på ett annat företag. Utöver detta så använder vi oss av moderna verktyg i form av tester för både intelligens och personlighet. 

Dessa tester, i kombination med djupgående intervjuer, ger ditt företag exakt den person som är bäst lämpad som försäljningsdirektör.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS