Rekrytering Finans, Financial Controller

Kontakta oss Sök jobb

Erfarna experter på rekrytering inom finans i Stockholm

Ekonomi och finans är ett av Valegros specialområden inom rekrytering. Är ditt företag i Stockholm i behov av en rekrytering av en financial controller? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig genom hela processen.

En financial controller har en central roll på ett företag. Det är en yrkesroll med stort ansvar: analyser, kommentarer och gör sammanställningar över den finansiella utvecklingen. . En financial controller har dessutom kontakt med ett flertal olika avdelningar på ett företag.

Rekrytering financial controller – specifika krav

För att en person ska fungera som financial controller krävs en del speciella egenskaper. Man måste kunna arbeta i grupp men ändå ta initiativ och vara drivande inom det egna området. Ett analytiskt sinne och ett intresse för verksamhetens processer är andra relevanta egenskaper inom yrket.

Har du svårt att hitta en person med dessa spetskompenser? Du är inte ensam. Duktiga controllers är eftertraktade på marknaden och inte lätta att hitta. Men tar du hjälp av oss på Valegro så kan vi hjälpa dig att hitta en driven och kunnig person. Vi har en väl inarbetad rekryteringsprocess med ett brett urval av potentiella kandidater och har gjort många lyckade rekryteringar inom finans i Stockholm

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

Hårt arbete och effektiva processer inom rekrytering

Anledningen till dessa framgångar är hårt arbete och effektiva metoder. Vi intervjuar dagligen intressanta kandidater inom ett flertal branscher och arbetsområden, inklusive financial controllers. Detta mångåriga och gedigna arbete har gett oss goda kunskaper om hur marknaden ser ut bland ekonomer och financial controllers i Stockholm. Vi har tillgång till många kompetenta kandidater som ger oss möjlighet till att snabbt kunna matcha rätt och erbjuda en kvalitativ lösning på ett akut resursbehov.

Bred erfarenhet av rekrytering inom finans

 Vår långa erfarenhet av att arbeta med att tillsätta financial controllers, både permanent och som interimslösningar, kombinerat med en stor förståelse med hur en ekonomiavdelning fungerar är huvudanledningarna till varför vi lyckas med så många tillsättningar. Vi vill  fortsätta vara en lika god partner för våra kunder och jobbar hårt för att bibehålla vår position som en ledande aktörer vid rekryteringar av financial Controllers i Stockholm.

Behöver ditt företag förstärkning på ekonomiavdelningen? Välkommen att kontakta oss – vi är experter på rekrytering av financial controllers och andra roller inom finans i Stockholm.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS