Valegro, din Interim Head of talent

Kontakta oss Sök jobb

Varför välja Valegro för er interim Head of talent?

Med över 20 års kompetens och erfarenhet inom rekrytering och interimslösningar, har vi den expertis och det nätverk som krävs för att snabbt matcha rätt talang med organisationens specifika behov.

Genom att dra nytta av Valegros unika kombination av branscherfarenhet och ett personligt tillvägagångssätt, kan ni förvänta er:

 • Djupgående förståelse för era specifika behov och utmaningar som möjliggör en effektiv och målinriktad sökprocess.
 • Snabba och effektiva matchningar tack vare vårt omfattande nätverk av kvalificerade interimskandidater som är redo att göra omedelbara bidrag till ert företag.
 • Engagemang och professionalism i varje steg, säkerställande att rekryteringsprocessen är smidig, transparent och uppfyller högsta standarder för integritet och diskretion.

Med Valegro får ni inte bara en tjänsteleverantör; ni får en dedikerad partner som är engagerad i er långsiktiga framgång och tillväxt. Vi strävar efter att inte bara fylla en vakans men att skapa en bro till framgång för både er organisation och vår kandidat. Låt oss tillsammans hitta den interim redovisningsekonom som inte bara uppfyller era krav utan överträffar era förväntningar.

 

Anledningar till att anlita Valegro för din interim head of talent.

Här är några av de mest framträdande anledningarna till att anlita våra tillfälliga konsulter och varför företag väljer Valegro.

Snabb tillgång till expertis

Valegro kan snabbt tillhandahålla erfarna Head of Talent som kan träda in och effektivt hantera talangrelaterade funktioner utan lång inlärningsprocess.

Flexibilitet

Med en interimslösning från Valegro får ditt företag flexibiliteten att anpassa arbetskraften efter nuvarande behov utan att binda upp sig för en långsiktig anställning, vilket är idealiskt under perioder av osäkerhet eller projektbaserade behov.

Kostnadseffektivitet

Att anlita en av våra konsulter inom interim head of talent kan vara mer kostnadseffektivt jämfört med att anställa en permanent medarbetare, speciellt när behovet är tidsbegränsat. Du betalar för expertisen endast under den tid den behövs, utan långsiktiga löneförpliktelser.

Specialiserad kompetens

På Valegro ser vi till att våra interim head of talent besitter specialiserade kunskaper som ofta är svåra att hitta på arbetsmarknaden. Deras förmåga att tillföra värdefull kompetens till specifika projekt anpassade till organisationens behov.

Objektivitet och nya perspektiv

Våra konsulter inom interim head of talent från Valegro kan tillföra nya perspektiv och objektiv bedömning av företagets specifika behov samt ekonomiska processer, vilket är särskilt värdefullt under förändringsledning eller omstrukturering.

Överbryggning av vakanser

En interim  head of talent  från Valegro kan ge flera fördelar för ditt företag, särskilt när du står inför specifika utmaningar eller övergångsperioder som kräver omedelbar och professionell ekonomisk expertis. Valegro erbjuder den perfekta lösningen för att täcka tillfälliga vakanser eller när en permanent position väntar på att tillsättas. Dessa faktorer gör att våra tjänster inte bara säkerställer företagets kontinuitet under övergångsperioder utan även optimerar ekonomiska funktioner och bidrar till strategisk utveckling.

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

Robert Klatzkow – Rekryterare
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS

 

  Här är varför Valegro är den bästa partnern för er:

  Valegro har över 20 års kompetens och erfarenhet inom rekrytering och interimslösningar, speciellt inom ekonomi och finans. Med denna djupgående branschkunskap säkerställer vi förståelse inom de olika rollernas nyanser som head of talent och kan identifiera de mest kvalificerade kandidaterna. 

  Skäl till varför vi utmärker oss i branschen:

   

  • Personlig och skräddarsydd service: Varje företag har unika behov och utmaningar. Valegro tar sig tid att förstå dessa behov noggrant och skräddarsyr sina tjänster för att hitta den bästa matchen mellan företag och kandidat, vilket inte bara fyller en vakans utan också bidrar till företagets långsiktiga framgång.

  • Omfattande nätverk: Med över 20 års erfarenhet har vi byggt upp ett brett nätverk av talanger och företag, vilket ger oss unika möjligheter att snabbt hitta rätt kandidat för våra klienter.

  • Kvalitetsfokus: Valegro genomför en grundlig urvalsprocess som säkerställer krav på våra head of talent så att endast de mest lämpliga och kvalificerade kandidaterna presenteras för kunden. Detta sparar värdefull tid och resurser för företaget och ökar chanserna för en framgångsrik anställning.
  • Innovation och expertis: Vi är ständigt i framkant genom att använda de senaste teknologierna och metoderna inom rekrytering, inklusive AI-drivna algoritmer och datadriven analys. På så sätt ger vi både våra kunder och konsulter en konkurrensfördel.

  När ert behov uppstår är Valegro er partner, inte bara för att fylla en position, utan för att förstärka ert team och stödjer er organisation till att nå och överträffa era affärsmål.

   

  Välkomsthälsning från Grundarna

  Välkommen till Valegro Rekrytering & Interim, där vår passion är att bygga broar mellan talangfulla individer och framstående företag. 

  Vi, Robert och Erika Klatzkow, startade Valegro för över två decennier sedan med en dröm om att revolutionera hur företag och professionella möts på arbetsmarknaden. Genom vår omfattande erfarenhet och djupgående förståelse för de branscher vi arbetar inom, strävar vi efter att inte bara uppfylla, utan överträffa våra kunders förväntningar. 

  Vårt mål är att skapa hållbara och värdefulla relationer som långsiktigt gynnar både individer och organisationer.

   

  Om Valegro

  Hos Valegro Rekrytering & Interim har vi samlat mer än 20 års erfarenhet för att erbjuda anpassade lösningar inom rekrytering och interimhandling. Med specialisering inom ekonomi, finans, försäljning, och management, står vi redo att möta de unika behoven hos varje klient. Varje uppdrag är unikt och varje rekrytering genomförs med största omsorg och precision. Vi förstår att framgångsrik rekrytering innebär mycket mer än att bara fylla en ledig position. Det handlar om att noggrant matcha rätt person med rätt roll, vilket skapar långsiktigt värde och främjar både individens och organisationens tillväxt. Vår djupgående kunskap om olika branscher kombinerat med vårt omfattande nätverk gör oss exceptionellt välutrustade för att snabbt och effektivt hitta den perfekta matchningen för både traditionella och utmanande roller.

  erika klatzkow
  Erika Klatzkow

  Headhunter/Adviser
  Email: erika.klatzkow@valegro.se
  Telefon: 070 412 19 50