Headhunter Stockholm

Kontakta oss Sök jobb

En erfaren och serviceorienterad headhunter i Stockholm

 Vi är  erfarna headhunters i Stockholm som ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med en rekrytering. Vi har lång erfarenhet av rekrytering inom ett flertal affärsområden: ekonomi, försäljning och management. 

Vårt arbete har alltid siktet på framtiden för att vi ska kunna erbjuda våra kunder kompetenta, erfarna och tillgängliga kandidater. Vänd dig till oss om ditt företag behöver förstärkning – låt oss bli din headhunter i Stockholm.

Förtroende och trygghet är två av våra ledord. Vi värnar om våra kunder och är också respektfulla mot kandidaterna. Vi behandlar cv:n och andra dokument med respekt och sekretess och vet att vi som headhunters även representerar kunden på marknaden.

Mot nya spännande utmaningar

Vi får in många så kallade öppna ansökningar från kandidater inom ett flertal branscher. Detta handlar om kandidater som är intresserade av nya spännande utmaningar och detta leder till många rekryteringar, faktiskt sker närmast 50 procent av våra tillsättningar på detta sätt.

Inom headhunting är vi mycket noggranna med processen och hur vi använder våra verktyg. En väl beprövad rekryteringsprocess och de bästa och modernaste verktygen som finns på marknaden idag.

 

Robert Klatzkow – Rekryterare
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

 

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

Headhunting Stockholm – våra tester

Reflector Big 5 personality

Detta är ett arbetspsykologiskt test som vi använder för att mäta våra kandidaters personligheter. Detta test är mycket användbara i urvalsprocessen då man genom analysen får hjälp att undvika kostsamma och problematiska felrekryteringar.

Connector Ability

Detta test mäter kognitiv färdighet och fungerar som ett användbart komplement till personlighetsformulär och intervjuer. Här kan man analysera kandidatens kunskaper och begåvning som är en bra indikator på framgångar i arbetslivet.

Vi har över 20 års erfarenhet av headhunting i Stockholm och har under den tiden byggt upp ett stort nätverk av kandidater, kunder och konsulter inom ett stort antal branscher. Vid sidan om rekrytering så kan vi även erbjuda våra kunder hjälp i övergripande strategiska frågor kring bland annat försäljning och ledarskap.

Förtroende och långsiktighet är de viktigaste aspekterna inom vår headhunting. Kundens och kandidatens bästa är alltid i fokus och vi gör alltid vad vi kan för att samtliga parter i rekryteringsprocessen ska känna sig trygga med vår kompetens och vårt engagemang. Vi förstår dina behov och gör alltid vårt yttersta för att leverera. Vi vet att våra kunder och kandidater sätter stort värde i det hårda arbete vi lägger ner i varje rekrytering.

Headhunting Stockholm – försäljning

Ett av våra specialområden inom headhunting och rekrytering är säljorganisationer. Vi har lång erfarenhet av att leda försäljningsorganisationer – något som hjälper oss att hitta rätt i rekryteringarna.  Vi har kunskap om kandidatmarknaden och har gjort många tillsättningar på försäljningsavdelningar i hela Stockholm. Vår rekrytering inom försäljning är bred och bland våra kunder finns företag inom branscher som telekom, IT, industri, bankväsende med mera.

Headhunting Stockholm – ekonomi

Rekrytering av ekonomipersonal är en annan specialitet hos oss på Valegro. Vi hjälper företag i alla branscher att rekrytera ekonomer på alla nivåer: CFO, redovisningschefer, controllers, assistenter etcetera. Alla som någon har arbetat som ekonom vet att det krävs mer än bara en ekonomexamen för att fungera. Olika branscher och olika arbetsplatser ställer olika krav på personligheter och erfarenheter – vi har testverktygen som kan hjälpa dig att hitta rätt ekonom. Vi har varit med vid hundratals lyckade rekryteringar av ekonomisk personal.

Headhunting Stockholm – chefer

VD, försäljningschef, HR-chef, controller, exportchef – som headhunter i Stockholm har vi genomfört ett otal chefsrekryteringar och vet vilka speciella krav som ställs för att hitta en fungerande person till en organisation. Välkommen att ta del av vårt stora nät av duktiga chefskandidater.

Så här ser vår rekryteringsprocess ut

  • Kravprofilering. Vi tar i samarbete med kunden fram en kravprofil över vad som kan förväntas av en kandidat som ska vara en viktig och bärande person i ert företag.
  • Annonsering och urval. Vi annonserar i flera stora kanaler, men du får självklart även tillgång till våra nätverk av kandidater. De bäst lämpade kandidaterna väljs sedan ut för en fortsatt process med intervjuer och kontroller av referenser med mera.
  • Presentation av kandidater. När intervjuerna är klara och gallringen mottar ni som kund en klar och tydlig presentation av de starkaste kandidaterna. Vi bokar dessutom in ett möte mellan kunden och kandidaten. Vi kan medverka vid mötet om du så önskar.
  • Kvalitetssäkring. Vi testar de mest intressanta kandidaterna och tar även in vidare referenser från tidigare arbetsgivare.
  • Anställning. Efter dessa steg i headhuntingen så är det dags att ta beslutet om vem som ska anställas.
  • Uppföljning. Efter att kontraktet är påskrivet så följer vi upp anställningen och utvärderar om rekryteringen var lyckad. Vi är med dig hela vägen.

Välkommen att kontakta oss för headhunting i Stockholm – vi väjer oss inte för några utmaningar inom rekrytering.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS