Rekryteringsföretag Stockholm

Kontakta oss Sök jobb

Stor erfarenhet från ledningsgrupper

Vi har under våra år i branschen rekryterat, lett och varit en del av ledningsgrupper inom många branscher. Med denna djupa branscherfarenhet, validerade processer, breda nätverk och en stor förståelse för den moderna marknadens utmaningar har vi konsulterna, kompetensen och erfarenheten att rekrytera er nästa marknadschef – eller en annan viktig kompetens till ledningsgruppen. Vi intervjuar ständigt nya kandidater som är sugna på nya utmaningar och det är inte ovanligt att vi kan ha lämpliga förslag redan i början av processen. Men vi hjälper givetvis till med att annonsera och rekrytera i de traditionella kanalerna också.

Vi ger dig goda förutsättningar att lyckas med rekryteringen

Valegro har erfarna rekryterare som ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas med en tillsättning. Vi har rekryterat personal inom många affärsområden i många år, bland annat inom ekonomi, försäljning och management. Vi har alltid siktet på framtiden för att kunna erbjuda kompetenta, erfarna och tillgängliga kandidater som kan stärka ledningsgrupper på företag.

Vänd dig till oss om ditt företag behöver rekrytera en ny marknadschef eller vill förstärka på en annan post. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte.

Robert Klatzkow – Rekryterare
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

 

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

Rekryteringsföretag Stockholm – försäljning

Vi har lång erfarenhet av såväl operativa som ledande roller i säljorganisationer. Vi har stor kunskap om kandidatmarknaden och har gjort många tillsättningar på försäljningsavdelningar. Vi har full koll på alla aspekter av försäljningsområdet.

Rekryteringsföretag Stockholm – ekonomi

Vi kan hjälpa till med rekrytering av ekonomer på alla nivåer från CFO till ekonomiassistenter. Vi är med under hela rekryteringsprocessen, från uppsättande av kravprofil till uppföljning. Våra personlighetstester och intervjuer hjälper dig att hitta rätt ekonom till specifika företagskulturer – vi vet att en ekonom aldrig bara är en ekonom. Vi arbetar med rekrytering av ekonomer i ett flertal branscher.

VD-rekrytering

Vi har stor förståelse för de utmaningar en ledningsgrupp ställs inför på dagens marknad och har kompetensen att hitta den rätta VD:n till företag i en rad olika branscher. Att hitta rätt person på denna roll är extra viktigt, därför är det alltid två konsulter som arbetar med att ringa in rätt VD med intervjuer och analyser, men det finns alltid en kontaktperson som har huvudansvaret. 

Chefsrekrytering

VD, marknadschef, ekonomichef, controller… oavsett vilken ledande roll ditt företag önskar tillsätta så kan vi hjälpa till. Med vår erfarenhet av att arbeta med ledningsgrupper vet vi vilka krav som ställs, både när det handlar om kompetens och personliga egenskaper. Med validerade processer, breda nätverk, engagerade intervjuer och en stor förståelse för marknadens krav så kan vi hjälpa er att hitta rätt person till chefsstolen.

Uthyrning av konsulter

Vi hyr  ut konsulter för uppdrag hos våra kunder. Det är inte ovanligt att det kan uppstå ett behov av utomstående kompetens, ibland på kort varsel. Det kan behövas en konsult som täcker upp en lucka som inte har hunnit fyllas eller så behövs det en specifik kompetens för ett projekt. Valegro i Stockholm kan hyra ut kompetenta och flexibla konsulter inom ekonomi, finans, försäljning och management.

Organisationsutveckling och konsultation

Ibland kan ett företag behöva se över organisationen. Säljavdelningen är inte tillräckligt effektiv, eller en tjänst behöver utvecklas. Våra konsulter har genom åren hjälpt företag inom sälj och ekonomi att utveckla sina organisationer i rätt riktning. Vi gör en detaljerad behovsanalys och hjälper er att komma fram till den bästa lösningen på utmaningarna som finns.

Att anlita oss för organisationsutveckling och konsultation kan lösa upp svåra knutar och ge företaget nya idéer och framtidstro.

Oavsett om du anlitar oss för rekrytering av en VD eller för företagsutveckling så har vi alltid dig som kund i fokus. För att du ska känna att vi är på din sida så har vi alltid följande ord som ledstjärnor:

Professionalism

Som rekryteringsföretag i Stockholm vet vi att man inte kan lämna något åt slumpen. Vi använder noggrant testade processer och moderna verktyg för att hitta rätt kandidater. Vi arbetar alltid med stor respekt för kundens sekretess för att du ska känna dig trygg när du samarbetar med oss.

Engagemang

Våra kunder och kandidater är kärnan i vår verksamhet, utan dem skulle vi inte vara där vi är idag. Vi lägger alltid tid och engagemang för att varje rekrytering ska bli lyckad.

Förtroende

Som rekryteringsföretag så representerar vi  våra kunders varumärken, därför ser vi till att alltid uppträda med stil och respektfullhet för att vårda varumärket på bästa sätt.

Välkommen att kontakta oss redan idag för ett första mötet – låt oss bli ditt kompetenta och trygga rekryteringsföretag i Stockholm.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS