Rekrytering Key Account Manager

Kontakta oss Sök jobb

Vi hittar rätt kandidater inom försäljning

Behöver du hjälp med rekrytering av en Key Account Manager (KAM). Valegro ger dig suveräna förutsättningar att lyckas att hitta rätt kandidater till jobb inom försäljning. Med över 20 års erfarenhet och kunskap inom rekrytering hjälper vi dig att anställa rätt person.

Är ditt företag i behov av en lyckad rekrytering? Kontakta oss redan idag för ett första möte.

En Key Account Manager kan lyfta hela säljteamet

Det finns många faktorer som  påverkar ett företags försäljning. Många av dessa är utanför företagets egen kontroll. Men ett säkert sätt att få in fler potentiella kunder och öka försäljningen – genom att ha ett riktigt bra säljteam.

Säljarna är helt avgörande för hur ditt företag kommer att växa i önskad takt. Därför är det otroligt viktigt att ha rätt medarbetare i säljteamet. Förlora inte marknadsandelar genom att ha en otillräcklig säljorganisation.

Robert Klatzkow – Rekryterare
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

 

Rekrytering av KAM – Valegro hjälper dig att hitta rätt

Det är här vi på Valegro kan vara till hjälp. Vi är specialister på bemanning och rekrytering av säljare – bland annat Key Account Manager (KAM) inom många branscher. Vi har alla förutsättningar att kunna göra en rekrytering av Key Account Manager.

En Key Account Manager, KAM, arbetar med företags viktigaste och största kunder, och är därför nyckelpersonen i en säljorganisation. Som KAM är det viktigt att arbeta långsiktigt, strategiskt och genomtänkt arbete.

Rekrytering av Key Account Manager –  detta letar vi efter

Vad är det vi letar efter när vi hjälper till med en rekrytering av KAM? Det måste vara en person som tar ett stort ansvar när det handlar om att utveckla en kund på lång sikt och att utveckla företagets relation till kunden. En bra Key Account Manager  har en fot hos kunden och en hos det egna företaget. Genom att fokusera på båda sidor kan en KAM skapa en lönsam och uthållig tillväxt.

Vi har drygt 30 års erfarenhet av ledning, rekrytering och utveckling inom försäljning och har utvecklat en förmåga att förstå våra kunders rekryteringsbehov. Oavsett om vi arbetar med en rekrytering av en Key Account Manager, en säljare eller en försäljningschef så har vi tillgång till de rätta nätverken.

Stor vana att rekrytera försäljare

Anlitar du oss för en rekrytering så kan du känna dig trygg i att du får ha samma person genom hela processen. Vi har stora kunskaper om kandidatmarknaden då vi har gjort mängder av tillsättningar på försäljningsavdelningar.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS