Rekrytering Business Controller

Kontakta oss Sök jobb

Vi hjälper dig att hitta en kompetent business controller

En business controller betyder mycket för både verksamhet och ledning i ett  företags organisation. Saknar ditt företag en controller som håller koll på siffrorna och styr verksamheten i rätt riktning? Välkommen att kontakta oss – vi kan hjälpa dig mer rekrytering av en kompetent och erfaren business controller som kan bli en uppskattad resurs.

Sedan vi startade har vi hjälpt många företag med rekrytering av business controller och en rad andra ledande roller inom företag.

Stort urval av kandidater

Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att hitta rätt kandidat. Du får tillgång till vårt stora, och ständigt växande nätverk av duktiga ekonomer men vi kan också hjälpa till med att annonsera ut en tjänst. Vi sorterar med våra väl beprövade testverktyg ut de bästa kandidaterna, analyserar cv, tar in referenser och medverkar även vid intervjuer om så önskas. Vi är med under hela processen och arbetar hårt för att både kund och kandidat ska känna stort förtroende för oss.

Rekrytering business controller – alltid med kunden i fokus

Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder när behov av kompetent personal uppstår. Vi har deltagit i ledningsgrupper i företag och vet vilka kunskaper och personlighetsdrag som krävs av en business controller.

Att vara business controller innebär att man måste ha stor kunskap och erfarenhet av att hantera  ekonomiska flöden och att göra prognoser som gör det lättare för vd och andra beslutsfattare ska kunna driva företaget i rätt riktning.

Under våra 20 år i branschen har vi utfört ett flertal uppdrag som handlar om rekrytering av business controller. Välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att vässa ekonomiavdelningen med rätt personal!

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS