Rekrytering Affärsområdeschef

Kontakta oss Sök jobb

Dags för en rekrytering av en affärsområdeschef? 

Högre tjänster och befattningar inom företaget ska rekryteras med omsorg. En felrekrytering är alltid kostsam - både sett till pengar och sett till förslösad tid. Behöver ert företag hjälp med er rekrytering och den tidskrävande processen som krävs för att hitta rätt person till jobbet som exempelvis affärsområdeschef så är vi definitivt redo att åta oss uppgiften. 

En affärsområdeschef är en typisk roll som kan göra skillnad för ett företag och en säljavdelning. Denne person kommer att ha ansvar för ett område och driva detta både kort- och långsiktigt samt skapa en strategisk plan som ska bära frukt. Personen ska vara väl införstådd i att leda en grupp och få alla att arbeta mot samma mål, detta samtidigt som personen också måste vara lyhörd mot det som kommer uppifrån i företaget. 

Valegro hjälper er med rekrytering till en ny affärsområdeschef och ger er rätt person till rollen. 

Så jobbar vi vid en rekrytering 

Vi är ett företag som specialiserat oss på rekrytering inom ekonomi, management och försäljning och i synnerhet rekrytering av tjänster som ligger lite högre upp i näringskedjan. Att vi fokuserar på just ekonomi, försäljning och management är definitivt ingen slump. Vi - Robert- och Erika Klatzkow - har gedigna bakgrunder inom dessa branscher och har haft höga befattningar. Det har gett oss insikt om hur viktig rätt rekrytering är och det har gett oss ett ovärderligt nätverk. 

Låter ni oss sköta er rekrytering av er nya affärsområdeschef så har vi de bästa möjligheterna att ta fram de rätta kandidaterna. Dels så får Valegro - löpande - in CV:n från intressanta kandidater som vill vidare i karriären och som väntar på rätt möjlighet. 

Vår erfarenhet och vårt kontaktnät är också något som är dig till gagn. Vi har örat mot marken och ögonen öppna. Det gör att vi också har möjlighet att arbeta proaktivt. Vi upplever idag att många personer sitter kvar på tjänster som de egentligen inte alls passar för, de har en begåvning och en personlighet som skulle göra sig bättre i en annan roll, inom ett annat företag. 

Headhunting är en av våra specialiteter och både Erika och Robert arbetar dagligen med att möta nya, spännande och kompetenta kandidater som senare kan komma att bli intressanta i samband med en rekrytering.

Robert Klatzkow – Rekryterare
Robert Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: robert@valegro.se
Telefon: 073-530 37 98

 

erika klatzkow
Erika Klatzkow

Headhunter/Adviser
Email: erika.klatzkow@valegro.se
Telefon: 070 412 19 50

Vi använder moderna verktyg

Det tar tid att rekrytera - och det måste också få göra det. I vissa fall hittar vi rätt person nästan direkt, i andra fall så krävs det mer jobb. Enligt oss så finns det inga alternativ. Processen måste få ta den tid den tar. Rätt kandidat i rollen som affärsområdeschef kommer att göra skillnad för er. Den som väntar på något gott, eller hur? 

I samband med en rekrytering så genomför vi djupgående intervjuer av intressanta kandidater och vi gör även en gedigen bakgrundskontroll så att exempelvis alla uppgifter i ett CV stämmer. Vi använder oss av moderna verktyg i form av både personlighets- och intelligenstester. Allt detta hjälper oss att ta fram exakt den kandidat ni behöver för att göra ert företag och säljteam starkare och mer högpresterande. Välkommen till Valegro.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS